What's everyones internet connection like these days? — Totseans

What's everyones internet connection like these days?

DaktologistDaktologist Global Moderator
edited August 2015 in Spurious Generalities
I've finally managed to escape the horrors of shitty ADSL and finally got fibre at my place. Its provided for free by my landlord, comes with unlimited data and is on the slowest plan of 30 mbps down and 10 up which isn't too bad for free internet but considering we can get 200/200 connections in our area it still kinda sucks but meh. Still better than 0.5 mbps down/0.1 up :shudder:
image

Comments

  • SlartibartfastSlartibartfast Global Moderator -__-
    edited August 2015
    http://www.speedtest.net/result/4566049104.png

    I had ADSL up until last year. My download was what my upload is now. Now I get 30/1.5!!

    In practice the speed can only be as fast as the other ends upload, which is usually nowhere near my capacity - I'm pretty happy.

  • http://www.speedtest.net/result/4566278156.png

    Actually there is something off about my connection, it's usually 10Mb/s up and down, yes I am on fiber.
  • bornkillerbornkiller Administrator In your girlfriends snatch
    I don't have flash installed so no speed test but I know my speeds are shit because the place I'm living is a small rural community that don't have fibre yet. In fact it probably still runs shitty old adsl1. How fucking Jurassic is that?
  • SlartibartfastSlartibartfast Global Moderator -__-
    We've all got such weird speeds...go the antipodes!
  • PacoPaco me administrator
    How the fuck do you post pictures on this thing?

    Also, why did we abandon the good old Forum style?
  • DaktologistDaktologist Global Moderator
    Paco said:

    How the fuck do you post pictures on this thing?

    Also, why did we abandon the good old Forum style?

    I was wondering the same thing bro. Took me ages to get it to work.

    I even get good international speeds. Even to the west coast of the US I only drop by around 2 mbps.
  • bornkillerbornkiller Administrator In your girlfriends snatch
    I think the issues are cloud related. Sometimes the editor works and most of the time it doesn't. I also noticed when I change my DNS it glitches like a mf until it can adapt to my new DNS. (< Now that sounds sus)

    I have to post an image like soooo.
    <img src="Image URL" />
    Yep! It's a pain in the arse, ay woot?
  • Woah, what's wrong with you guys. Sheehs.

    I just literally paste the link to an image

    https://i.imgur.com/YNuRvyz.jpg

    and the forum automatically embeds it. Everything is automatic, even youtube stuff.

  • Paco said:

    How the fuck do you post pictures on this thing?

    Also, why did we abandon the good old Forum style?

    We migrated to the new style since it's currently the norm, you know the modern look and it's mobile friendly and has other advantages as well.
  • bornkillerbornkiller Administrator In your girlfriends snatch
    Dfg said:

    Woah, what's wrong with you guys. Sheehs.

    I just literally paste the link to an image

    and the forum automatically embeds it. Everything is automatic, even youtube stuff.

    Don't work here or there apparently. That's 4 users so far who've had issues.

    For me vanilla works bloody swimmingly on a /localhost but this vanilla conflicts.

    I logged in and went to open multiple threads (like I do) and noticed a different "favicon" in the task bar. Bluish background with the "&T" logo in pinkish purple. None of the tabs opened any content. Perhaps what we're experiencing is a conflict with a previously used theme or something. (First time I've seen it by teh waiz.). It's definitely a conflict somewhere and after seeing that favicon I'm starting to think it's not cloud. 5char!!
  • Dfg said:

    Woah, what's wrong with you guys. Sheehs.

    I just literally paste the link to an image

    and the forum automatically embeds it. Everything is automatic, even youtube stuff.

    Don't work here or there apparently. That's 4 users so far who've had issues.

    For me vanilla works bloody swimmingly on a /localhost but this vanilla conflicts.

    I logged in and went to open multiple threads (like I do) and noticed a different "favicon" in the task bar. Bluish background with the "&T" logo in pinkish purple. None of the tabs opened any content. Perhaps what we're experiencing is a conflict with a previously used theme or something. (First time I've seen it by teh waiz.). It's definitely a conflict somewhere and after seeing that favicon I'm starting to think it's not cloud. 5char!!
    Damn, I will ask reddit then :D
  • bornkillerbornkiller Administrator In your girlfriends snatch
    Dfg said:

    Dfg said:

    Woah, what's wrong with you guys. Sheehs.

    I just literally paste the link to an image

    and the forum automatically embeds it. Everything is automatic, even youtube stuff.

    Don't work here or there apparently. That's 4 users so far who've had issues.

    For me vanilla works bloody swimmingly on a /localhost but this vanilla conflicts.

    I logged in and went to open multiple threads (like I do) and noticed a different "favicon" in the task bar. Bluish background with the "&T" logo in pinkish purple. None of the tabs opened any content. Perhaps what we're experiencing is a conflict with a previously used theme or something. (First time I've seen it by teh waiz.). It's definitely a conflict somewhere and after seeing that favicon I'm starting to think it's not cloud. 5char!!
    Damn, I will ask reddit then :D
    You'll get butt fucked by a goat if you did that.
  • SlartibartfastSlartibartfast Global Moderator -__-
    edited September 2015
    BUMB.

    Just got fibre bitches.

    http://www.speedtest.net/result/4704527862.png

    1) It should be 100/40 (but whatever)

    2) The router is a flaming piece of shit (plain text admin password in the html source). This is good for me because i can get it to do things they don't like (like block router updates,change dns etc)

    3) they now block also inbound 443. When i had cable they didn't d this (only 80, and 22 )

    The blocking of 443 is very annoying to me, as i was using sslh to server https, opebvpn and ssh on the same port.
  • I'm forced to use Comcast. It's pretty damn good anyway. But late at night it constantly spikes. Even the sprint 4G goes to shit sometimes. It's almost like they are being attacked or something. Probably maintenance though.
  • bornkillerbornkiller Administrator In your girlfriends snatch
    I want fibre! :( I'm thinking about moving soon and my geo location shall reflect my need for fibre.
  • They need to build more fibre for rural areas. People with Internet jobs can just stay out in the country if they want. That's the life right there
  • bornkillerbornkiller Administrator In your girlfriends snatch
    Gen_Why wrote: »
    They need to build more fibre for rural areas. People with Internet jobs can just stay out in the country if they want. That's the life right there
    Ahhh yessss......Living the dream,living the dream.

  • SlartibartfastSlartibartfast Global Moderator -__-
    Down here in the wonderful land of OZ, we've just push out a satellite for the rural folk.

    http://www.abc.net.au/news/2015-10-01/sky-muster-launches-amid-concerns-internet-speeds-overpromised/6817998

    25mbs download. No word on the upload which is likely done by dialup/adsl1.
  • I could probably live with that. I don't play online games. But it would have to be steady so I can watch my shows
  • bornkillerbornkiller Administrator In your girlfriends snatch
    Down here in the wonderful land of OZ, we've just push out a satellite for the rural folk.

    http://www.abc.net.au/news/2015-10-01/sky-muster-launches-amid-concerns-internet-speeds-overpromised/6817998

    25mbs download. No word on the upload which is likely done by dialup/adsl1.

    Beheath Oz we pay dearly for a rural satellite link. I'm one of those rurally oppressed totseans who's government thinks cows and sheep are solely our purpose in economical growth therefore they feel internet deters us from their objectives, and internet speed belongs to the industrial and commercial wealth of city dwellers :(.

  • Scottish eh? Used to play grepo with many a Scotsman. Ok like two.
  • bornkillerbornkiller Administrator In your girlfriends snatch
    Gen_Why wrote: »
    Scottish eh? Used to play grepo with many a Scotsman. Ok like two.
    Nope! I'll give you a clue:

    Oz sheep want nothing more than to drink the bar dry at your expense and no guarantees that you'll get laid because they normally drink you under the table.

    As far as scottish sheep are concerned, they just want you to go all romantic braveheart on their shaggy wooly arses, get married and settle down on some grassy highland hill. Fuck that shit!

    Give our sheep good, clean fresh grass and you're guaranteed to take one, two or even a couple of million home to get laid. And gawd they are soooo sexy!!!


  • Sexy Anglos eh? Lost me there..... Californian?
  • bornkillerbornkiller Administrator In your girlfriends snatch
    Below Oz....
  • Antarctica? God damn how you get layed?
  • bornkillerbornkiller Administrator In your girlfriends snatch
    edited October 2015
  • SlartibartfastSlartibartfast Global Moderator -__-
    BK is a sheep shagger.
  • bornkillerbornkiller Administrator In your girlfriends snatch
    WogBoy Slartipants is right. Sheep shagger born & bred....gday mate. :)

Sign In or Register to comment.